Den kulturelle skolesekken

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


 Nye nettsider

Den kulturelle skolesekken har en felles nettportal for hele landet. Du finner tilbudet til skienskolene for skoleåret 22/23 på Denkulturelleskolesekken.

Her kan du søke opp egen skole i søkefeltet til venstre og se hvilke tilbud som kommer til dere. Det anbefales å benytte en nyere nettleser, ikke Explorer.

Transport til DKS-aktivitet

DKS dekker transportkostnadene for skoler som har mer enn 3 km reisevei til DKS-aktiviteten. Fra og med femte trinn oppfordrer vi klassene til å sykle der det er forsvarlig, også om det er mer enn 3 km reisevei.

Barneskolene kan kjøre gratis med rutebussene i Grenland mellom kl. 09.00 og 13.30. Det er ingen fast grense på hvor store grupper med elever som kan reise med bussen, så lenge det er plass. Det er ikke mulig å forhåndsreservere plass. Grupper som er større enn 20 elever, anbefaler vi å dele på to avganger. Hver gruppe må ta med en reisebekreftelse som dere viser når dere går på bussen. Les mer om dette på Gruppereise for barnehage og barneskoler (farte.no)

I helt spesielle tilfeller kan skolene bestille busser eller maxitaxier. Før dere gjør dette, må dere varsle DKS-koordinatoren. Dere må innhente tilbud fra flere leverandører og benytter det rimeligste.

Send fakturaen for transporten til: Skien kommune, Kulturkontoret, Fakturamottak, Pb. 37, 3701 Skien Merk fakturaen med hvilket tilbud transporten gjelder og med bestillernummer 71104.

Plan for DKS Skien 2022 - 2025

Høsten 2021 ble ny plan for DKS Skien vedtatt enstemming i Uopp og Ukiff.

Her finner du planen og selve saksframlegget.

Publisert: 30.10.2018 09:33
Sist endret: 02.01.2023 12:38